Uploaded image for project: 'Simulator Parent'
  1. Simulator Parent
  2. SIMUCMN-59

Missing information when a connection is failling

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.4.8
    • Fix Version/s: 4.4.9
    • Component/s: simulator-common
    • Labels:
      None
    • Environment:
      All
    • Account:
      Maintenance 2018 (MAINTENANCE2018)

      Description

      From PAM-593 :
      "Some participants have registered their responder configuration as HTTPS. When a connection form a simulator to a SUT is failing because of TLS, there is no information at all in the simulator, neither in the logs of the JBoss. It is very complicated to find out what is failing.

      example : https://ehealthsuisse.ihe-europe.net/PatientManager/messages/messageDisplay.seam?id=51852 "

      SoapWebServiceClient.java : 158
      The error is not fully log (only message), should be changed to log the full stack. The Client should also throw the error so it can be properly handled by applications.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                wbars Wylem Bars
                Reporter:
                wbars Wylem Bars
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - 1 hour Original Estimate - 1 hour
                  1h
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 3 hours
                  3h

                    Potential Duplicates