Uploaded image for project: 'SVSSimulator'
  1. SVSSimulator
  2. SVS-81

The GUI does not seem to display the actual query to the Repository

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.7.2
    • Fix Version/s: 1.7.3
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Account:
      IHE Europe (IHE2012)

      Description

      If I try to retrieve a single value set.
      The query should be :
      /RetrieveValueSet?id=1.3.6.1.4.1.12559.11.4.2.15
      I think that this is the query that is performed, but it is displayed as :
      /RetrieveValueSet?id=1.3.6.1.4.1.12559.11.4.2.15lang=&version=
      However when I access the message later own the request is displayed correctly again
      /RetrieveValueSet?id=1.3.6.1.4.1.12559.11.4.2.15

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              gthomazon Guillaume Thomazon
              Reporter:
              epoiseau Eric Poiseau
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 2 hours
                2h
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 2 hours
                2h

                  Potential Duplicates